Service

Hilaire Van Der Haeghe koos destijds voor Yale omdat de machines van deze constructeur kwalitatief hoogstaand en zeer betrouwbaar zijn. Als gebruiker bent u daardoor zeker van een veilige en rendabele investering. Het is voor onze technische dienst een absolute prioriteit om onze klanten een service op maat te geven die hun investering maximaal productief houdt.

Yale techniekers heel snel bij u ter plaatse

Hilaire Van der Haeghe doet alle technische interventies voor heftrucks en magazijnmachines met een eigen team van Yale techniekers. Doordat ze regionaal verspreid wonen en van thuis uit vertrekken, zijn ze heel snel bij de klant ter plaatse.

Dit technisch team staat paraat om klanten in alle omstandigheden gepast en flexibel te ondersteunen. Ze hebben ruime ervaring, kennen de Yale toestellen door en door en scholen zich geregeld bij in de nieuwste technieken. Ze zijn uiteraard gespecialiseerd in de Yale toestellen, maar in veel gevallen verzorgen ze ook de service van andere merken.

Werkplaatsen in Antwerpen en Namen

Wij voeren de interventies bij u ter plaatse uit, of in een van onze werkplaatsen in Antwerpen (Wilrijk) of Namen (Fernelmont) indien dit efficiënter is voor de klant en de service-technieker.

Preventief en all-in onderhoud, waarborgtussenkomsten en herstellingen.

U heeft de keuze uit diverse oplossingen om het onderhoud en eventueel ook de herstellingen volledig aan Hilaire Van der Haeghe over te laten. Wij zorgen ervoor dat uw vloot op de juiste tijdstippen onderhouden wordt volgens de fabrieksvoorwaarden. Voor herstellingen maken wij interventies op.

Yale Vision

Daarnaast bieden wij, met Yale Vision een modulaire fleet-softwareoplossing aan, waarmee u uw vloot kunt monitoren. De praktijk toont aan dat deze oplossingen uw operationele efficiëntie grondig verhoogt en de risico-situaties (ongevallen, schade, …) drastisch beperkt.

Hoe snel wordt mijn heftruck hersteld?

Hoe snel wordt mijn heftruck hersteld?

De service van YALE BELGIUM staat op een hoog niveau. Via een doordachte nach...

Meer informatie

Tips voor het onderhoud van je heftruck

Tips voor het onderhoud van je heftruck

Een goed onderhouden heftruck presteert zoals een goed onderhouden auto. Hij...

Meer informatie