Service

De YALE norm voor service: efficiënt en competitief

 

Hilaire Van Der Haeghe heeft voor YALE gekozen omdat de machines van deze constructeur kwalitatief hoogstaand en zeer betrouwbaar zijn, zodat u als gebruiker zeker kan zijn van een veilige en rendabele investering. Wij beschouwen het dan ook als de absolute prioriteit van onze technische dienst om onze klanten een service op maat te geven die hun investering maximaal productief houdt.

 

Voor onze heftrucks en magazijnmachines doen we alle technische interventies met onze eigen Yale techniekers: onderhoudscontracten, preventief onderhoud, waarborgtussenkomsten en herstellingen.

Het serviceteam staat onder de verantwoordelijkheid van Joeri Govaerts (j.govaerts@vanderhaeghe.be) en Kristof van der Endt (k.vanderendt@vanderhaeghe.be)

 

Onze technische medewerkers hebben een ruime ervaring en worden regelmatig bijgeschoold  bij YALE. Ze voeren interventies bij u ter plaatse uit of in één van onze 2 ruime werkplaatsen te Wilrijk of Namen. Onze techniekers zijn uiteraard gespecialiseerd in de Yale producten, maar in veel gevallen kunnen ze ook de service van uw andere toestellen verzorgen.

Wij bieden u de keuze uit verschillende oplossingen om het onderhoud en eventueel ook de herstellingen volledig aan ons over te laten tegen een vaste kost.   Hiervoor maken wij graag tijd om dit met u te bespreken.

 

Wij zijn efficiënt en competitief , zoals YALE het verwachtJoeri Govaerts

Joeri Govaerts

Service - Dispatch

+32 3 821 08 59
jg(at)vanderhaeghe(dot)be
Kristof Van der Endt

Kristof Van der Endt

Service

+32 3 821 08 76
kve(at)vanderhaeghe(dot)be